jopofabolt
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Blogok
 
Fa Karórák

Fából készült karórák férfiak és nők számára

 

Nem tagadhatjuk, hogy a század közepe különösen a művészetre, az autókra és a bútorokra lett hangsúlyozva, de ez manapság már a különböző órákra is igaz. A minimalizmus, az aszimmetria és az új anyagok kísérletezési ideje volt, amely az ajtót nyitotta meg a fa használatához. A legjobb anyagok felhasználásával a kiegészítők egyedülálló művészi nézeteinek integrálásával a fa karóórák tökéletes ajándék, mert minden személy számára a környezetvédőktől a művészeti szerelmeseiig és a divatfüggők is hordhatják.

A piacok legcsodálatosabb tartozékai között semmi sem hasonlít az esztétikailag és a természetes felébresztésére. Szeretjük a természet fenséges és nyers szépségét. Ezek az eredeti férfi és női fa karórák tökéletes ajándékok akár karácsonyi szezonban is. Függetlenül attól, hogy párosítja-e ezeket az órákat egy hétköznapi ruhával, vagy egy előkelő előadásra a városban. Merész, dinamikusan és csábítóan vonzó karórák megváltoztatják a hagyományos órák elvárásait, és magukba foglalják az idő és a természet ügyes kifejeződését. Néhány óragyártó és asztalos az hihetetlen termékeket állítanak elő fafaragással. Rengeteg csodálatos faragott mintázatot készítene az óra oldalán és az előlapján. Az eredetiség, az innováció és a következő szintű kivitelezés iránti elkötelezettség mellett a fa karórák és környezetbarát kiegészítők világszínvonalú alkotójává vált a Bobo Bird óragyártó cég. Az egyes fadarabokba beágyazott karakterek és minták megőrzése érdekében minden karóra egyedileg kézzel készül. A darabjainkat az energikus és álmodozó életmód tükrében készítik.

A fa anyagok kiválasztása az óragyártáshoz:

A kézművesek álma az, hogy a legjobb minőségű alapanyagokat használják, amelyek tartósak, rugalmasak és egyszerűen szépek a munkákhoz. A keményfákat, amelyeket a fa órák készítéséhez használunk, kifejezetten úgy választottuk meg, hogy olyan terméket hozzunk létre, amely kényelmesen viseli viselője csuklóját és hosszú ideig tart. A fából készült karóra tökéletes kombinációja a természet szépségének tiszteletére és gyakorlati használatára, hogy lépést tartson a forgalmas ütemtervével. Nem csak egy óra, amely jól néz ki, és megmutatja az időt, hanem egy környezetbarát divatnyilatkozat is. A megjelenés és a különféle cselekedetek sokfélesége érkezik, amelyek egyedülállóak, ha végtelen lehetőségeket kínálnak divatérzékük felfedezésére. A cseresznye, a teak, a juhar, a dió, órákban sokféle mintázat jelenik meg, és továbbra is olyan fából készült órákat készít, amelyek képesek lesznek viselőiknek bármikor felkészülni, stílusba lépni, és beépíteni ezt az időtlen kiegészítőt.

Cseresznyefa:

Az amerikai fekete cseresznyefa a cseresznye gyümölcsfából származik. Ez egy keményfa, amely tartósságáról és gyönyörű színéről híres, természetesen sugározza a mérsékelt csillogást. Az ilyen fafajta színválasztéka végtelen. Világos aranysárga / rózsaszín árnyalatú, és a fénynek kitéve gazdag, vöröses-barna színűre sötétedik. A cseresznyefa egyetlen táblája különféle színű lehet, amely lehetővé teszi számunkra, hogy átfedjük az általunk készített fa órák kontrasztos szemcsemintáinak egyedi jellemzőit. A fa egyenes szemű, finom, egyenletes, szatén és sima textúrájú. Természetesen tartalmazhat barna szurokfoldókat és apró ínyzsebeket - ásványi lerakódásokat, amelyek abból származnak, ahonnan az sapot tárolják. Ez határozottan hozzáadja a karaktert a cseresznyefából készült bármihez.

Diófa:

A fekete diófa sötét, kemény, sűrű és feszes szemű. A famegmunkálók dicsérték erősségét és színét. Igazán értékeljük ezt a fafajtát, mivel a gyűjtemény számos órájában megtalálható. Nagyon sima felületéig csiszol, ami finoman érinthető. A szín a sáfrány krémfehérjéig terjed (a fa külső része halvány szőke színű lehet, sárgásszürke is lehet) a szívfa sötét csokoládéig (a fa belső része világosabb barna színű is lehet) , lila, szürke vagy vöröses árnyalatú). Az évek során a természetes diófa ragyogó patinát fejlesztett ki. A cseresznye, juhar és tölgy (amelyek öregedésével mind sötétebb színűek) ellentétben a diófa idővel kissé megvilágosodik. A diófa egyenes szemű, bár néha hullámokat vagy hullámokat tartalmazhat, amelyek javítják a darab jellegét.

Juharfa:

A juharfa hihetetlenül erős, jól néz ki és kecsesen öregszik. Egyedülálló színű, sima szemcséje és szilárdsága miatt ez a fafaj népszerű választás a faipari munkások körében. Nem csoda, hogy pontosan miért a juharfa az egyik választásunk, amikor fényes és örömteli darabot készítünk Önnek, hogy élvezze. A juharfa sima szemcséjű mintája krémes színű. Megvilágíthat bármilyen megjelenést, és bármilyen kedvelt stílushoz illeszthető. Könnyű és lenyűgöző tartósságú. Ebben a fában a leggyakoribb fajokat - Hard Maple (Sugar Maple vagy Rock Maple) - használjuk. Fehér árnyalatú, szurokfoltokkal és ásványvonalakkal, néhány vöröses-barna árnyalatot adva, bár a szín elmélyül az UV-fény és az oxigén hatása miatt. Az évek múlásával a juharfából készült órákban méz-arany patina alakul ki.

Tikfa:

A tikfa a trópusokból származik. A tik mindig is nagyra becsült anyag volt, elegáns és tartós. Drágább, mint más fafajták, mert olyan természetes tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek más erdőkben nem rendelkeznek. A magas olajtartalom, a nagy szakítószilárdság és a szoros szemcsék különösen alkalmassá teszik ezt a fát, ha időjárási ellenállás szükséges. Ez egy szép fadarab, amelyet meg kell nézni, a tűzfa hajlamos aranysárga vagy közepes barna színű, színével az életkor kissé sötétedik. Az újonnan vágott teakfa bőrre hasonlító illatú, ami még fényesebbnek érzi magát viselésekor. Iparosok kezében ezt a kiváló minőségű fafajtát klasszikus és sokoldalúvá alakítják.

Padoukfa:

Az afrikai Padouk ereje, stabilitása, egyedi színe és tartóssága miatt nagyon kedvelt fa a fafeldolgozók körében. Padouk színe nagyon különös, és a fa néha Vermillion néven is hívják. A szívfa színe változhat, halvány rózsaszínű narancssárgától a mély barnásvörösig terjedhet. A legtöbb darab frissen vágva vöröses narancsra kezd válni, az idő múlásával lényegében sötétedik vöröses / bíborbarnává válik (néhány könnyebb darab szürkésbarnavá válik). Ez a telített és lédús fadarab tökéletes olyan élénk minták készítéséhez, amelyek bárki figyelmét felkeltik. Egy tipikusan egyenes szemű afrikai padouk textúrája nyitott és durva, természetes csillogással - minden, amire szüksége van a sima, csiszolt és kiemelkedő megjelenés eléréséhez.

Amarantfa:

Az amarantfa vagy leginkább Purpleheart fa elképesztő vizuális vonzereje és ereje miatt a Közép- és Dél-Amerikából származó egzotikusabb fák közé tartozik. Ez a színes latin-amerikai keményfa rendkívül népszerű a bútorok és más minták esetében, amelyek egyedülálló színcseppet igényelnek - más fafajokban ritkán találhatók meg. Frissen vágva a lila szív szíve tompa szürkés / lilabarna, de további öregedéssel és ultraibolya sugárzásnak való kitéve a fa mélyebb padlizsán-lila színű. A fa közepes textúrájú, jó természetes fényű. A lilaszív hihetetlen ereje, tartóssága és látványossága tette az egyik legkedveltebb fafajtává a jelenlegi kereskedelmi fűrészáru piacon. Nagyon élmény látni, hogy ezt a hipnotikus színt a csuklójára fekteti.

Az alábbi alkatrészek szükségesek a fa karórák gyártásához:

Kvarc vagy automata mechanika: Ez az óra teljes belső gépezete. Mindazonáltal a piacon különböző típusú belső mechanikák használhatók, amelyeket különböző márkák gyártanak. 

Korona: Ez az órarész, amely segíti az idő beállítását a modulon.

Gumi tömítőgyűrű: megakadályozza, hogy az óra víz, por által károsodjon.

Óratok tervezése:

Ez egy döntő szakasz, ahol a különböző méretű órákat határozzák meg. Ez azért van, mert az ügyfél csuklójának mérete változó. Az órakristály átmérőjének meg kell egyeznie az óra belső átmérőjével. A lényeg az, hogy az órakristálynak teljesen be kell ülnie az óra belső körébe. Ezt úgy érhetjük el, hogy a fát pontosan kivágjuk, hogy egy fahatárt hozzunk létre az órafelületen.

Egy fából készült órának van egy órás kristálya, amelyet a többi órához hasonlóan helyeznek el. Az ékszíjakat is csatolták ahhoz, hogy egy komplett órát viseljen, amelyet különféle ruhákkal kell viselni. Mindazonáltal, ahogy a modul össze van állítva, óvatosan kell eljárni, mivel nem minden fa tartós. Az óra végső lépése az, hogy különböző színekben festjük meg, és teszteljük a mechanika működését.

 
BlogPlusz
 
Kedvencek
 

A horoszkóp a lélek tükre,fontos információk. Májusban,minden megrendelés 1000 Ft. kedvezménnyel vehetõ igénybe. Várlak!    *****    A csillagjövõ oldalon,sok asztrológiai, ezoterikus olvasmány,valamint meditációk és megrendelési lehetõségek találhatók!    *****    Kérdezõ horoszkóp, kötetlen beszélgetés mobilon, vagy messengeren, skypeon 5000 Ft. Szeretettel várlak! Kattints hívj!!!    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.