jopofabolt
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Blogok
 
Fából készült napszemüvegek

Újrahasznosítható fa napszemüvegek

"Csak valami nagyon pragmatikus dolgot akartál tenni - találjon fel valami olyat, ami eddig még nem volt, egy látványfogót, egy egyedi darabot."

Fa szemüveg - természetes, meleg, újrahasznosítható

Bárki, aki valaha bútordarabot készített, vagy valamit faragott vagy csiszolt, ismeri a fa természetes melegének érzését. A bőr gyengéd érzése, ami jobb lehet, mint a legérzékenyebb területünkhöz legközelebb eső kiegészítő készítése. Egy fából készült védőszemüveg ragaszkodik az arcodba, ahogy más napszemüvegekben is tapasztalta. Nem számít, melyik fából készültek a napszemüveg. Függetlenül attól, hogy bambusz vagy egzotikus fa -, meg fog lepődni. Garantáljuk ezt!

A fa napszemüveg stílushatása

Nem kérdés, a csodálatos megjelenés biztos, legalább ott, ahol nem került kapcsolatba ilyen típusú napszemüveggel. De ez nem a "figyelem bármilyen áron" - nem, ez a "feltűnő stílusról" szól. Míg emberek ezrei próbálják felhívni a figyelmet a neon színű 80-as évek plagizmusaival, egyesek inkább egy egyedi fadarabot viselnek. Kézműves valódi drága fákból, kiváló minőségű zsanérokkal és jó poharakkal, akár polarizált, akár tükrözött, vagy mindkettővel, most minden lehetőséget kínálnak.

Fenntarthatóság a fából készült napszemüvegben

Ha azonban fontosnak tartja a minőséget és a fenntarthatóságot, akkor kevés figyelmet kell fordítania a gyártóra és az árra. Ki hiszi, hogy 20 frankért kézműves, fából készült napszemüveget kap minőségi szemüveggel, az rossz. De ez nem jelenti azt, hogy a fa napszemüvegnek drágának vagy még drágábbnak kell lennie, mint a hagyományos márkás szemüvegnek. A neves gyártók fontosnak tartják, hogy termékeiket fenntartható fából állítsák elő. Legyen szó a bútoripar maradványairól vagy a régi gördeszkákról - ha a színfalak mögött nézel, hozzájárulhat a környezet védelméhez. Minden erőfeszítést megteszünk annak érdekében, hogy megfeleljünk magas elvárásainknak, csak maradék darabokat használjunk vagy fát vásároljunk az FSC készleteiből, amikor csak lehetséges, valamint bevételünk egy részét adományozzuk a természettel vagy az érdeklődésű társaságokkal és szervezetekkel. Hogyan készülnek a kézműves fa kiegészítők?

A fa természetes melege az orron

Függetlenül attól, hogy milyen formában érintkezett a fával, minden bizonnyal ismeri a meleg lágy érzést, amelyet a finoman csiszolt fa okoz a bőrön. Nincs összehasonlítás olcsó műanyaggal vagy hideg fémmel. Az allergiások szenvedélyes területeken tudják az olcsó anyagok problémáját. Vörösség és bőrreakciók - ez a fa esetében ritka. És mégis, feltételezve a minőséget, a fából készült napszemüveg stabilitása és tartóssága szempontjából nem csupán szokásos szemüveg.

Mit kell keresnie, amikor vásárol egy pár fa napszemüveget?

Mindenekelőtt a szem védelme, amelynek napszemüvegről kell származnia. Az ultraibolya sugarak tartós károsodást okozhatnak a szemben, ezért nem szabad hiányozni a 100% -os védelemről. Ugyancsak fontos a megfelelő tükrözésgátló kategória. Ezeket általában a templomban találják, ahol az erős fényáteresztő képesség 0-ról 4-es kategóriára megy az alacsony fényáteresztő képesség esetén. Különösen az autósoknak győződjön meg arról, hogy a nem túl sötét szűrőt választották, Mert ez befolyásolhatja a látást a forgalomban. Mind a keretet, mind az üveget jó minőségben kell feldolgozni. Ezenkívül a szemét a napszemüveg szemöldökét le kell fedni, hogy a szem jól védve legyen. Szemüvegek, biztonsági szempontból és az EU irányelveknek megfelelően tesztelték

Amit sokan nem tudnak: a szemünk érzékenyebb a napra és az UV-sugarakra, mint a bőrünk. A szem tökéletes védelme egy meghatározott UV-szűrővel ellátott fa napszemüveg. Ez megmutatja, hogy mennyi védelmet nyújtanak a szemüvegek a veszélyes UV-sugárzás ellen. És érvelés és vita nélkül ezt az UV-400 jelöléssel kell jelölni! Mert csak ez 100% -os védelmet jelent. Fontos, hogy a fa napszemüveg szemüvege az UV sugarak legalább 99% -át elkerülje, vagy akár 400 nm-ig is felszívódjon. A CE-jelölés biztosítja, hogy a védelem valóban létezik. Szemüvegünkkel garantáljuk a leírt védelmet, és lencseinket CE-jelöléssel látjuk el.

Minden szemüvegünket 3. kategóriájú vagy UV 400 napvédő lencsékkel készítjük, így a szemét optimálisan védik, és a szemüveget bárhol és bármikor felhasználhatja.

Az új fa napszemüvegeim polarizáltak?


Ez azt jelenti, hogy egy úgynevezett polarizáló szűrőt használtunk, amely megóvja a nap visszatükröződése által elvakíttatástól. A kellemetlen visszatükröződések, például a fényvisszaverő felületek, mint például a víz vagy hó, által okozott visszaverődések csökkenthetők vagy teljesen kiküszöbölhetők. Ez különösen a sportolók vagy autósok számára hasznos. Amikor a tükröződések és a vakító fény elnyelődik, az információt hordozó fény egyidejűleg továbbjut a szemünkre, hogy az ember ne zavarja véleményét, és mind a színeket, mind az ellentéteket erősebben érzékelje. A polarizátor vékony filmként van elhelyezve a műanyag réteg között.


Minden fa napszemüvegünk polarizáló szűrővel rendelkezik, így a szeme kevesebb erőfeszítést és kevesebb fáradtságot okoz.

 

 
BlogPlusz
 
Kedvencek
 

Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Egy párkapcsolati elemzés,összehasonlítás,segít abban, hogy harmonikus, biztonságos döntést hozzál, felelõsen és idõben!    *****    A születési horoszkóp olyan információkhoz juttat, amelyek fontosak, fejlõdésünkhöz,valamint, egészségünk megtartásához!    *****    and i know now that this world will never be enough    *****    Rendeld meg születési horoszkópod és a 3 éves ajándék elõrejelzésed, nagyon sok segítséget kaphatsz a továbbiakhoz!!!!!!    *****    Rendkívül részletes személyiség és sors analízis + 3 év elõrejelzés, diplomás asztrológustól. Rendeld meg most! Kattints    *****    "A mágia se nem rossz, se nem jó. Csak az a fontos, mire használod." - SZEREPJÁTÉK    *****    KONOHA.HU - Naruto és Shippuuden rajongói oldal és fanfiction. - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet :)    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. - FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet    *****    SKAM - SKAM France (S08) - wtFock (S05) - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM    *****    "amit Ava Morris akar, azt Ava Morris megkapja, még holtában is"    *****    "a varázslat mindig megköveteli az árát"    *****    "Más kérdés, vajon milyen sokáig lehet mindkét végén égetni ugyanazt a gyertyát, mielõtt teljesen leég."    *****    "Az Elsõk bástyaként állnak a város lakói és az õket fenyegetõ természetfeletti csapások között."    *****    Cameron Ward, a mosoly mögött rejtõzõ ármány. Csak ne feledd: jobb, ha sosem fordítasz hátat neki. - canon karakter    *****    Üdvözlöm! Tetõ felújítás elött áll? Nem találta meg a megfelelõ szakembert? Nézze meg a weboldalam! Ács-Tetõfedõ mester    *****    THE HANDMAID'S TALE - Egy szerepjáték a Szolgálólány meséjének világában - THE HANDMAID'S TALE    *****    FRPG, különleges történetek, számtalan választható karakter, önálló cselekményszálak, lelkes csapat. Csatlakozz!