jopofabolt
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Blogok
 
Fa Karórák

Fából készült karórák férfiak és nők számára

 

Nem tagadhatjuk, hogy a század közepe különösen a művészetre, az autókra és a bútorokra lett hangsúlyozva, de ez manapság már a különböző órákra is igaz. A minimalizmus, az aszimmetria és az új anyagok kísérletezési ideje volt, amely az ajtót nyitotta meg a fa használatához. A legjobb anyagok felhasználásával a kiegészítők egyedülálló művészi nézeteinek integrálásával a fa karóórák tökéletes ajándék, mert minden személy számára a környezetvédőktől a művészeti szerelmeseiig és a divatfüggők is hordhatják.

A piacok legcsodálatosabb tartozékai között semmi sem hasonlít az esztétikailag és a természetes felébresztésére. Szeretjük a természet fenséges és nyers szépségét. Ezek az eredeti férfi és női fa karórák tökéletes ajándékok akár karácsonyi szezonban is. Függetlenül attól, hogy párosítja-e ezeket az órákat egy hétköznapi ruhával, vagy egy előkelő előadásra a városban. Merész, dinamikusan és csábítóan vonzó karórák megváltoztatják a hagyományos órák elvárásait, és magukba foglalják az idő és a természet ügyes kifejeződését. Néhány óragyártó és asztalos az hihetetlen termékeket állítanak elő fafaragással. Rengeteg csodálatos faragott mintázatot készítene az óra oldalán és az előlapján. Az eredetiség, az innováció és a következő szintű kivitelezés iránti elkötelezettség mellett a fa karórák és környezetbarát kiegészítők világszínvonalú alkotójává vált a Bobo Bird óragyártó cég. Az egyes fadarabokba beágyazott karakterek és minták megőrzése érdekében minden karóra egyedileg kézzel készül. A darabjainkat az energikus és álmodozó életmód tükrében készítik.

A fa anyagok kiválasztása az óragyártáshoz:

A kézművesek álma az, hogy a legjobb minőségű alapanyagokat használják, amelyek tartósak, rugalmasak és egyszerűen szépek a munkákhoz. A keményfákat, amelyeket a fa órák készítéséhez használunk, kifejezetten úgy választottuk meg, hogy olyan terméket hozzunk létre, amely kényelmesen viseli viselője csuklóját és hosszú ideig tart. A fából készült karóra tökéletes kombinációja a természet szépségének tiszteletére és gyakorlati használatára, hogy lépést tartson a forgalmas ütemtervével. Nem csak egy óra, amely jól néz ki, és megmutatja az időt, hanem egy környezetbarát divatnyilatkozat is. A megjelenés és a különféle cselekedetek sokfélesége érkezik, amelyek egyedülállóak, ha végtelen lehetőségeket kínálnak divatérzékük felfedezésére. A cseresznye, a teak, a juhar, a dió, órákban sokféle mintázat jelenik meg, és továbbra is olyan fából készült órákat készít, amelyek képesek lesznek viselőiknek bármikor felkészülni, stílusba lépni, és beépíteni ezt az időtlen kiegészítőt.

Cseresznyefa:

Az amerikai fekete cseresznyefa a cseresznye gyümölcsfából származik. Ez egy keményfa, amely tartósságáról és gyönyörű színéről híres, természetesen sugározza a mérsékelt csillogást. Az ilyen fafajta színválasztéka végtelen. Világos aranysárga / rózsaszín árnyalatú, és a fénynek kitéve gazdag, vöröses-barna színűre sötétedik. A cseresznyefa egyetlen táblája különféle színű lehet, amely lehetővé teszi számunkra, hogy átfedjük az általunk készített fa órák kontrasztos szemcsemintáinak egyedi jellemzőit. A fa egyenes szemű, finom, egyenletes, szatén és sima textúrájú. Természetesen tartalmazhat barna szurokfoldókat és apró ínyzsebeket - ásványi lerakódásokat, amelyek abból származnak, ahonnan az sapot tárolják. Ez határozottan hozzáadja a karaktert a cseresznyefából készült bármihez.

Diófa:

A fekete diófa sötét, kemény, sűrű és feszes szemű. A famegmunkálók dicsérték erősségét és színét. Igazán értékeljük ezt a fafajtát, mivel a gyűjtemény számos órájában megtalálható. Nagyon sima felületéig csiszol, ami finoman érinthető. A szín a sáfrány krémfehérjéig terjed (a fa külső része halvány szőke színű lehet, sárgásszürke is lehet) a szívfa sötét csokoládéig (a fa belső része világosabb barna színű is lehet) , lila, szürke vagy vöröses árnyalatú). Az évek során a természetes diófa ragyogó patinát fejlesztett ki. A cseresznye, juhar és tölgy (amelyek öregedésével mind sötétebb színűek) ellentétben a diófa idővel kissé megvilágosodik. A diófa egyenes szemű, bár néha hullámokat vagy hullámokat tartalmazhat, amelyek javítják a darab jellegét.

Juharfa:

A juharfa hihetetlenül erős, jól néz ki és kecsesen öregszik. Egyedülálló színű, sima szemcséje és szilárdsága miatt ez a fafaj népszerű választás a faipari munkások körében. Nem csoda, hogy pontosan miért a juharfa az egyik választásunk, amikor fényes és örömteli darabot készítünk Önnek, hogy élvezze. A juharfa sima szemcséjű mintája krémes színű. Megvilágíthat bármilyen megjelenést, és bármilyen kedvelt stílushoz illeszthető. Könnyű és lenyűgöző tartósságú. Ebben a fában a leggyakoribb fajokat - Hard Maple (Sugar Maple vagy Rock Maple) - használjuk. Fehér árnyalatú, szurokfoltokkal és ásványvonalakkal, néhány vöröses-barna árnyalatot adva, bár a szín elmélyül az UV-fény és az oxigén hatása miatt. Az évek múlásával a juharfából készült órákban méz-arany patina alakul ki.

Tikfa:

A tikfa a trópusokból származik. A tik mindig is nagyra becsült anyag volt, elegáns és tartós. Drágább, mint más fafajták, mert olyan természetes tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek más erdőkben nem rendelkeznek. A magas olajtartalom, a nagy szakítószilárdság és a szoros szemcsék különösen alkalmassá teszik ezt a fát, ha időjárási ellenállás szükséges. Ez egy szép fadarab, amelyet meg kell nézni, a tűzfa hajlamos aranysárga vagy közepes barna színű, színével az életkor kissé sötétedik. Az újonnan vágott teakfa bőrre hasonlító illatú, ami még fényesebbnek érzi magát viselésekor. Iparosok kezében ezt a kiváló minőségű fafajtát klasszikus és sokoldalúvá alakítják.

Padoukfa:

Az afrikai Padouk ereje, stabilitása, egyedi színe és tartóssága miatt nagyon kedvelt fa a fafeldolgozók körében. Padouk színe nagyon különös, és a fa néha Vermillion néven is hívják. A szívfa színe változhat, halvány rózsaszínű narancssárgától a mély barnásvörösig terjedhet. A legtöbb darab frissen vágva vöröses narancsra kezd válni, az idő múlásával lényegében sötétedik vöröses / bíborbarnává válik (néhány könnyebb darab szürkésbarnavá válik). Ez a telített és lédús fadarab tökéletes olyan élénk minták készítéséhez, amelyek bárki figyelmét felkeltik. Egy tipikusan egyenes szemű afrikai padouk textúrája nyitott és durva, természetes csillogással - minden, amire szüksége van a sima, csiszolt és kiemelkedő megjelenés eléréséhez.

Amarantfa:

Az amarantfa vagy leginkább Purpleheart fa elképesztő vizuális vonzereje és ereje miatt a Közép- és Dél-Amerikából származó egzotikusabb fák közé tartozik. Ez a színes latin-amerikai keményfa rendkívül népszerű a bútorok és más minták esetében, amelyek egyedülálló színcseppet igényelnek - más fafajokban ritkán találhatók meg. Frissen vágva a lila szív szíve tompa szürkés / lilabarna, de további öregedéssel és ultraibolya sugárzásnak való kitéve a fa mélyebb padlizsán-lila színű. A fa közepes textúrájú, jó természetes fényű. A lilaszív hihetetlen ereje, tartóssága és látványossága tette az egyik legkedveltebb fafajtává a jelenlegi kereskedelmi fűrészáru piacon. Nagyon élmény látni, hogy ezt a hipnotikus színt a csuklójára fekteti.

Az alábbi alkatrészek szükségesek a fa karórák gyártásához:

Kvarc vagy automata mechanika: Ez az óra teljes belső gépezete. Mindazonáltal a piacon különböző típusú belső mechanikák használhatók, amelyeket különböző márkák gyártanak. 

Korona: Ez az órarész, amely segíti az idő beállítását a modulon.

Gumi tömítőgyűrű: megakadályozza, hogy az óra víz, por által károsodjon.

Óratok tervezése:

Ez egy döntő szakasz, ahol a különböző méretű órákat határozzák meg. Ez azért van, mert az ügyfél csuklójának mérete változó. Az órakristály átmérőjének meg kell egyeznie az óra belső átmérőjével. A lényeg az, hogy az órakristálynak teljesen be kell ülnie az óra belső körébe. Ezt úgy érhetjük el, hogy a fát pontosan kivágjuk, hogy egy fahatárt hozzunk létre az órafelületen.

Egy fából készült órának van egy órás kristálya, amelyet a többi órához hasonlóan helyeznek el. Az ékszíjakat is csatolták ahhoz, hogy egy komplett órát viseljen, amelyet különféle ruhákkal kell viselni. Mindazonáltal, ahogy a modul össze van állítva, óvatosan kell eljárni, mivel nem minden fa tartós. Az óra végső lépése az, hogy különböző színekben festjük meg, és teszteljük a mechanika működését.

 
BlogPlusz
 
Kedvencek
 

FRPG, különleges történetek, számtalan választható karakter, önálló cselekményszálak, lelkes csapat. Csatlakozz!    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Norina Wallace Írói oldalam    *****    TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit, TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit    *****    Egy angyal ma éjjel elvesztette a szárnyait. A fák között egy bestia éppen áldozatra vár – FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    MYBOOKCLUB - Ha szeretsz olvasni - MYBOOKCLUB    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek.... - fórumos szerepjáték    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek az értelmezésben, de Neked kell dönteni!!!    *****    Rendkívül részletes személyiség és sors analízis, 3 év elõre jelzéssel, most csak 2000 Ft. rendeld meg most. Várlak!    *****    Az asztrológián keresztül megismerni az életed könnyen megoldható lehetõségeit és a nehéz idõszakokat, nagyon fontos!!!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Luxus házak, luxus lakások, üzletek, irodák eladóak. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Szeretsz írni? Szeretnél csatlakozni egy remek közösséghez? Érdekes plotok, számos canon karakter! Várunk szeretettel!    *****    A csillagjövõ asztrológia oldalon, júniusban minden megrendelés 2000 Ft. szeretettel várlak. Rendeld meg amit szeretnél!    *****    Létezik egy város Fournemouth, mely otthon nyújt azoknak, akik sehová máshová nem tartoznak - | - Fournemouth - |    *****    agatha-stories - Saját írásaim találhatóak meg az oldalon - agatha-stories    *****    SZEREPJÁTÉK - Újraindult szerepjátékos közösségünk új és régi tagjait keresi - Rose Harbor restart - SZEREPJÁTÉK    *****    SKAM - SKAM France (S08) - wtFock (S05) - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM    *****    Szeretnéd tudni, milyen lehetõségeket, fontos információkat rejteget a születési horoszkópod, akkor keress meg, segítek!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos információk. Májusban,minden megrendelés 1000 Ft. kedvezménnyel vehetõ igénybe. Várlak!    *****    A csillagjövõ oldalon,sok asztrológiai, ezoterikus olvasmány,valamint meditációk és megrendelési lehetõségek találhatók!