jopofabolt
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Blogok
 
Fából készült napszemüvegek

Újrahasznosítható fa napszemüvegek

"Csak valami nagyon pragmatikus dolgot akartál tenni - találjon fel valami olyat, ami eddig még nem volt, egy látványfogót, egy egyedi darabot."

Fa szemüveg - természetes, meleg, újrahasznosítható

Bárki, aki valaha bútordarabot készített, vagy valamit faragott vagy csiszolt, ismeri a fa természetes melegének érzését. A bőr gyengéd érzése, ami jobb lehet, mint a legérzékenyebb területünkhöz legközelebb eső kiegészítő készítése. Egy fából készült védőszemüveg ragaszkodik az arcodba, ahogy más napszemüvegekben is tapasztalta. Nem számít, melyik fából készültek a napszemüveg. Függetlenül attól, hogy bambusz vagy egzotikus fa -, meg fog lepődni. Garantáljuk ezt!

A fa napszemüveg stílushatása

Nem kérdés, a csodálatos megjelenés biztos, legalább ott, ahol nem került kapcsolatba ilyen típusú napszemüveggel. De ez nem a "figyelem bármilyen áron" - nem, ez a "feltűnő stílusról" szól. Míg emberek ezrei próbálják felhívni a figyelmet a neon színű 80-as évek plagizmusaival, egyesek inkább egy egyedi fadarabot viselnek. Kézműves valódi drága fákból, kiváló minőségű zsanérokkal és jó poharakkal, akár polarizált, akár tükrözött, vagy mindkettővel, most minden lehetőséget kínálnak.

Fenntarthatóság a fából készült napszemüvegben

Ha azonban fontosnak tartja a minőséget és a fenntarthatóságot, akkor kevés figyelmet kell fordítania a gyártóra és az árra. Ki hiszi, hogy 20 frankért kézműves, fából készült napszemüveget kap minőségi szemüveggel, az rossz. De ez nem jelenti azt, hogy a fa napszemüvegnek drágának vagy még drágábbnak kell lennie, mint a hagyományos márkás szemüvegnek. A neves gyártók fontosnak tartják, hogy termékeiket fenntartható fából állítsák elő. Legyen szó a bútoripar maradványairól vagy a régi gördeszkákról - ha a színfalak mögött nézel, hozzájárulhat a környezet védelméhez. Minden erőfeszítést megteszünk annak érdekében, hogy megfeleljünk magas elvárásainknak, csak maradék darabokat használjunk vagy fát vásároljunk az FSC készleteiből, amikor csak lehetséges, valamint bevételünk egy részét adományozzuk a természettel vagy az érdeklődésű társaságokkal és szervezetekkel. Hogyan készülnek a kézműves fa kiegészítők?

A fa természetes melege az orron

Függetlenül attól, hogy milyen formában érintkezett a fával, minden bizonnyal ismeri a meleg lágy érzést, amelyet a finoman csiszolt fa okoz a bőrön. Nincs összehasonlítás olcsó műanyaggal vagy hideg fémmel. Az allergiások szenvedélyes területeken tudják az olcsó anyagok problémáját. Vörösség és bőrreakciók - ez a fa esetében ritka. És mégis, feltételezve a minőséget, a fából készült napszemüveg stabilitása és tartóssága szempontjából nem csupán szokásos szemüveg.

Mit kell keresnie, amikor vásárol egy pár fa napszemüveget?

Mindenekelőtt a szem védelme, amelynek napszemüvegről kell származnia. Az ultraibolya sugarak tartós károsodást okozhatnak a szemben, ezért nem szabad hiányozni a 100% -os védelemről. Ugyancsak fontos a megfelelő tükrözésgátló kategória. Ezeket általában a templomban találják, ahol az erős fényáteresztő képesség 0-ról 4-es kategóriára megy az alacsony fényáteresztő képesség esetén. Különösen az autósoknak győződjön meg arról, hogy a nem túl sötét szűrőt választották, Mert ez befolyásolhatja a látást a forgalomban. Mind a keretet, mind az üveget jó minőségben kell feldolgozni. Ezenkívül a szemét a napszemüveg szemöldökét le kell fedni, hogy a szem jól védve legyen. Szemüvegek, biztonsági szempontból és az EU irányelveknek megfelelően tesztelték

Amit sokan nem tudnak: a szemünk érzékenyebb a napra és az UV-sugarakra, mint a bőrünk. A szem tökéletes védelme egy meghatározott UV-szűrővel ellátott fa napszemüveg. Ez megmutatja, hogy mennyi védelmet nyújtanak a szemüvegek a veszélyes UV-sugárzás ellen. És érvelés és vita nélkül ezt az UV-400 jelöléssel kell jelölni! Mert csak ez 100% -os védelmet jelent. Fontos, hogy a fa napszemüveg szemüvege az UV sugarak legalább 99% -át elkerülje, vagy akár 400 nm-ig is felszívódjon. A CE-jelölés biztosítja, hogy a védelem valóban létezik. Szemüvegünkkel garantáljuk a leírt védelmet, és lencseinket CE-jelöléssel látjuk el.

Minden szemüvegünket 3. kategóriájú vagy UV 400 napvédő lencsékkel készítjük, így a szemét optimálisan védik, és a szemüveget bárhol és bármikor felhasználhatja.

Az új fa napszemüvegeim polarizáltak?


Ez azt jelenti, hogy egy úgynevezett polarizáló szűrőt használtunk, amely megóvja a nap visszatükröződése által elvakíttatástól. A kellemetlen visszatükröződések, például a fényvisszaverő felületek, mint például a víz vagy hó, által okozott visszaverődések csökkenthetők vagy teljesen kiküszöbölhetők. Ez különösen a sportolók vagy autósok számára hasznos. Amikor a tükröződések és a vakító fény elnyelődik, az információt hordozó fény egyidejűleg továbbjut a szemünkre, hogy az ember ne zavarja véleményét, és mind a színeket, mind az ellentéteket erősebben érzékelje. A polarizátor vékony filmként van elhelyezve a műanyag réteg között.


Minden fa napszemüvegünk polarizáló szűrővel rendelkezik, így a szeme kevesebb erőfeszítést és kevesebb fáradtságot okoz.

 

 
BlogPlusz
 
Kedvencek
 

FRPG, különleges történetek, számtalan választható karakter, önálló cselekményszálak, lelkes csapat. Csatlakozz!    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Norina Wallace Írói oldalam    *****    TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit, TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit    *****    Egy angyal ma éjjel elvesztette a szárnyait. A fák között egy bestia éppen áldozatra vár – FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    MYBOOKCLUB - Ha szeretsz olvasni - MYBOOKCLUB    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek.... - fórumos szerepjáték    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek az értelmezésben, de Neked kell dönteni!!!    *****    Rendkívül részletes személyiség és sors analízis, 3 év elõre jelzéssel, most csak 2000 Ft. rendeld meg most. Várlak!    *****    Az asztrológián keresztül megismerni az életed könnyen megoldható lehetõségeit és a nehéz idõszakokat, nagyon fontos!!!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Luxus házak, luxus lakások, üzletek, irodák eladóak. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Szeretsz írni? Szeretnél csatlakozni egy remek közösséghez? Érdekes plotok, számos canon karakter! Várunk szeretettel!    *****    A csillagjövõ asztrológia oldalon, júniusban minden megrendelés 2000 Ft. szeretettel várlak. Rendeld meg amit szeretnél!    *****    Létezik egy város Fournemouth, mely otthon nyújt azoknak, akik sehová máshová nem tartoznak - | - Fournemouth - |    *****    agatha-stories - Saját írásaim találhatóak meg az oldalon - agatha-stories    *****    SZEREPJÁTÉK - Újraindult szerepjátékos közösségünk új és régi tagjait keresi - Rose Harbor restart - SZEREPJÁTÉK    *****    SKAM - SKAM France (S08) - wtFock (S05) - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM    *****    Szeretnéd tudni, milyen lehetõségeket, fontos információkat rejteget a születési horoszkópod, akkor keress meg, segítek!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos információk. Májusban,minden megrendelés 1000 Ft. kedvezménnyel vehetõ igénybe. Várlak!    *****    A csillagjövõ oldalon,sok asztrológiai, ezoterikus olvasmány,valamint meditációk és megrendelési lehetõségek találhatók!