jopofabolt
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Blogok
 
Fából készült napszemüvegek

Újrahasznosítható fa napszemüvegek

"Csak valami nagyon pragmatikus dolgot akartál tenni - találjon fel valami olyat, ami eddig még nem volt, egy látványfogót, egy egyedi darabot."

Fa szemüveg - természetes, meleg, újrahasznosítható

Bárki, aki valaha bútordarabot készített, vagy valamit faragott vagy csiszolt, ismeri a fa természetes melegének érzését. A bőr gyengéd érzése, ami jobb lehet, mint a legérzékenyebb területünkhöz legközelebb eső kiegészítő készítése. Egy fából készült védőszemüveg ragaszkodik az arcodba, ahogy más napszemüvegekben is tapasztalta. Nem számít, melyik fából készültek a napszemüveg. Függetlenül attól, hogy bambusz vagy egzotikus fa -, meg fog lepődni. Garantáljuk ezt!

A fa napszemüveg stílushatása

Nem kérdés, a csodálatos megjelenés biztos, legalább ott, ahol nem került kapcsolatba ilyen típusú napszemüveggel. De ez nem a "figyelem bármilyen áron" - nem, ez a "feltűnő stílusról" szól. Míg emberek ezrei próbálják felhívni a figyelmet a neon színű 80-as évek plagizmusaival, egyesek inkább egy egyedi fadarabot viselnek. Kézműves valódi drága fákból, kiváló minőségű zsanérokkal és jó poharakkal, akár polarizált, akár tükrözött, vagy mindkettővel, most minden lehetőséget kínálnak.

Fenntarthatóság a fából készült napszemüvegben

Ha azonban fontosnak tartja a minőséget és a fenntarthatóságot, akkor kevés figyelmet kell fordítania a gyártóra és az árra. Ki hiszi, hogy 20 frankért kézműves, fából készült napszemüveget kap minőségi szemüveggel, az rossz. De ez nem jelenti azt, hogy a fa napszemüvegnek drágának vagy még drágábbnak kell lennie, mint a hagyományos márkás szemüvegnek. A neves gyártók fontosnak tartják, hogy termékeiket fenntartható fából állítsák elő. Legyen szó a bútoripar maradványairól vagy a régi gördeszkákról - ha a színfalak mögött nézel, hozzájárulhat a környezet védelméhez. Minden erőfeszítést megteszünk annak érdekében, hogy megfeleljünk magas elvárásainknak, csak maradék darabokat használjunk vagy fát vásároljunk az FSC készleteiből, amikor csak lehetséges, valamint bevételünk egy részét adományozzuk a természettel vagy az érdeklődésű társaságokkal és szervezetekkel. Hogyan készülnek a kézműves fa kiegészítők?

A fa természetes melege az orron

Függetlenül attól, hogy milyen formában érintkezett a fával, minden bizonnyal ismeri a meleg lágy érzést, amelyet a finoman csiszolt fa okoz a bőrön. Nincs összehasonlítás olcsó műanyaggal vagy hideg fémmel. Az allergiások szenvedélyes területeken tudják az olcsó anyagok problémáját. Vörösség és bőrreakciók - ez a fa esetében ritka. És mégis, feltételezve a minőséget, a fából készült napszemüveg stabilitása és tartóssága szempontjából nem csupán szokásos szemüveg.

Mit kell keresnie, amikor vásárol egy pár fa napszemüveget?

Mindenekelőtt a szem védelme, amelynek napszemüvegről kell származnia. Az ultraibolya sugarak tartós károsodást okozhatnak a szemben, ezért nem szabad hiányozni a 100% -os védelemről. Ugyancsak fontos a megfelelő tükrözésgátló kategória. Ezeket általában a templomban találják, ahol az erős fényáteresztő képesség 0-ról 4-es kategóriára megy az alacsony fényáteresztő képesség esetén. Különösen az autósoknak győződjön meg arról, hogy a nem túl sötét szűrőt választották, Mert ez befolyásolhatja a látást a forgalomban. Mind a keretet, mind az üveget jó minőségben kell feldolgozni. Ezenkívül a szemét a napszemüveg szemöldökét le kell fedni, hogy a szem jól védve legyen. Szemüvegek, biztonsági szempontból és az EU irányelveknek megfelelően tesztelték

Amit sokan nem tudnak: a szemünk érzékenyebb a napra és az UV-sugarakra, mint a bőrünk. A szem tökéletes védelme egy meghatározott UV-szűrővel ellátott fa napszemüveg. Ez megmutatja, hogy mennyi védelmet nyújtanak a szemüvegek a veszélyes UV-sugárzás ellen. És érvelés és vita nélkül ezt az UV-400 jelöléssel kell jelölni! Mert csak ez 100% -os védelmet jelent. Fontos, hogy a fa napszemüveg szemüvege az UV sugarak legalább 99% -át elkerülje, vagy akár 400 nm-ig is felszívódjon. A CE-jelölés biztosítja, hogy a védelem valóban létezik. Szemüvegünkkel garantáljuk a leírt védelmet, és lencseinket CE-jelöléssel látjuk el.

Minden szemüvegünket 3. kategóriájú vagy UV 400 napvédő lencsékkel készítjük, így a szemét optimálisan védik, és a szemüveget bárhol és bármikor felhasználhatja.

Az új fa napszemüvegeim polarizáltak?


Ez azt jelenti, hogy egy úgynevezett polarizáló szűrőt használtunk, amely megóvja a nap visszatükröződése által elvakíttatástól. A kellemetlen visszatükröződések, például a fényvisszaverő felületek, mint például a víz vagy hó, által okozott visszaverődések csökkenthetők vagy teljesen kiküszöbölhetők. Ez különösen a sportolók vagy autósok számára hasznos. Amikor a tükröződések és a vakító fény elnyelődik, az információt hordozó fény egyidejűleg továbbjut a szemünkre, hogy az ember ne zavarja véleményét, és mind a színeket, mind az ellentéteket erősebben érzékelje. A polarizátor vékony filmként van elhelyezve a műanyag réteg között.


Minden fa napszemüvegünk polarizáló szűrővel rendelkezik, így a szeme kevesebb erőfeszítést és kevesebb fáradtságot okoz.

 

 
BlogPlusz
 
Kedvencek
 

Várod a karácsonyt? Szeretnél gyorsan ünnepi hangulatba keveredni? Akkor itt a helyed! karacsony.gportal.hu KATT IDE!    *****    Jövõ, szerelmi ügyek, pénzügyek, karrier: a kártya válaszol! Tarot kártya elemzés karácsonyi ajándéknak is! Norina Tarot    *****    I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown    *****    Ne menj elõttem, lehet, hogy nem tudlak követni. Ne gyere mögöttem, lehet, hogy nem tudlak vezetni. Gyere mellettem és..    *****    Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Lájkoljátok a Filmes alakítások véleményezése Facebook-oldalát! Szavazásokkal, interaktív játékokkal várlak titeket!    *****    Filmes alakítások véleményezése! Olvassatok kritikákat színészi alakításokról!    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Szereted a filmeket, a színészeket és a hollywoodi álomgyárral kapcsolatos híreket? Akkor itt a helyed!    *****    Ha szeretitek a borzongást, olvassátok el PIROS DOBOZ címû halloweeni novellámat!    *****    Ha szeretitek a borzongást, olvassátok el PIROS DOBOZ címû halloweeni novellámat!    *****    RENDELJ szeretteidnek, barátaidnak ASZTROLÓGIAI elemzést karácsonyra. Nagyon hasznos és fontos ajándék. Rendelj most!!!    *****    FRPG - Are you, are you, Coming to the tree, Where they strung up a man, They say who murdered three. - FRPG    *****    Szereted a fantáziával színezett középkoros szerepjátékokat? És a kalózokat? Ha igen, akkor itt a helyed köztünk! :3    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Mindenkiben két farkas él, az egyik jó, a másik gonosz, és az éli túl, amelyiket etetjük.    *****    Kedvezményes Tarot kártya elemzés! Az igazság, a jelen, a jövõ tárulhat fel elõtted. Választ kaphatsz mindenre!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie! Kattints és tedd meg Te is! Szeretettel várok mindenkit!    *****    Találkozz SZEMÉLYESEN a SKAM sztárjával Budapesten!!! - Nézd magyar felirattal kedvenc SKAM sorozataid! - SKAM SKAM SKAM